ΜΟΝΙΜΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΧΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Κάνετε μία Test Therapy και μειώστε το τοπικό πάχος με Cryolipolysis σε μία συνεδρία


Συμπληρώστε τη φόρμα για να κατοχυρώσετε την προσφορά.  • COOLTECH - ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΧΟΥΣ ΔΡΑΣΗΘ ΕΡΑΠΕΙΑΣ
  • ΘΕΡΑΠΕΙΑ COOLTECH - ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΧΟΥΣ ΠΡΙΝ-ΜΕΤΑ
  • ΘΕΡΑΠΕΙΑ COOLTECH - ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΧΟΥΣ ΠΡΙΝ-ΜΕΤΑ
  • ΘΕΡΑΠΕΙΑ COOLTECH - ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΧΟΥΣ ΠΡΙΝ-ΜΕΤΑ


Cryolipolysis Cooltech®

Η cryolipolysis Cooltech® είναι μια μη-επεμβατική και ανώδυνη μέθοδος που εξαλείφει το λίπος του σώματος κατά επιλεκτικό τρόπο και είναι μία από τις πιο σύγχρονες μεθόδους Cooltech® με έγκριση FDA.

Ο μηχανισμός δράσης βασίζεται στο φαινόμενο της υψηλής ευαισθησίας των λιποκυττάρων σε μια αλλαγή της θερμοκρασίας, δεδομένου ότι η ελεγχόμενη ψύξη οδηγεί στην νέκρωση αυτών. Η διαδικασία αυτή παγκοσμίως ονομάζεται APOPTOSIS of fat cells - Απόπτωση λιποκυττάρων.
Πριν την εφαρμογή ο ιατρός σχεδιάζει με ειδικό δερματογράφο την περιοχή που χρήζει θεραπείας.
Στην περιοχή εφαρμόζονται 1 ή 2 κεφαλές Cryolipolysis -ανάλογα την έκταση της περιοχής - οι οποίες ψύχουν το υποδόριο λίπος. Η εφαρμογή διαρκεί 60 λεπτά για κάθε περιοχή.

H μέθοδος είναι απόλυτα ασφαλής και ανώδυνη. Για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους σε μία περιοχή απαιτούνται από μία έως τρεις συνεδρίες οι οποίες επαναλαμβάνονται κάθε 45 ημέρες.
Η μέθοδος CoolTech R είναι μια μη επεμβατική εφαρμογή, χωρίς την ανάγκη για αναισθησία, φαρμακευτική αγωγή, και χρόνο αποθεραπείας.
Στην περιοχή εφαρμόζονται 1 ή 2 κεφαλές αναρρόφησης (ανάλογα την έκταση της περιοχής) οι οποίες ψύχουν το υποδόριο λίπος για περίπου μία ώρα. Δημιουργείται μόνο μια ήπια τοπική αίσθηση κρύου που διαρκεί μόλις μερικά λεπτά.
Κατάλληλοι υποψήφιοι για την μέθοδο λιπογλυπτικής Cooltech είναι όσοι:
- Ελέγχουν τη διατροφή τους (μειωμένη πρόσληψη κορεσμένων λιπαρών - μεσογειακή διατροφή) και που δεν αποκλίνουν πολύ από το κανονικό τους βάρος.
- Έχουν τοπική εναπόθεση λίπους σε συγκεκριμένα σημεία που αντιστέκεται σε άλλες μεθόδους. Διογκωμένος τοπικά λιπώδης ιστός και λιποδυστροφία.
Το αποτέλεσμα επέρχεται προοδευτικά και είναι μόνιμο. Αρχίζει να γίνεται άμεσα μετά την πρώτη συνεδρία και ολοκληρώνεται στις 45 ημέρες. Η μέθοδος είναι ιδανική για γυναίκες και για άνδρες.
  • Γλουτοί & Μηροί
  • Κοιλιά & Χεριά
  • Μηροί & Γόνατα

Tο αποτέλεσμα είναι πραγματικά μόνιμο, διότι με τη διαδικασία της απόπτωσης μειώνεται ο αριθμός των λιποκυττάρων. Έτσι λοιπόν, η μέθοδος αυτή λειτουργεί όπως ακριβώς και η λιποαναρρόφηση, μόνο που δε χρησιμοποιείται νυστέρι!