801801 1100 -

ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ & ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΕ 3D Threads.

drprinou_threadlift                    drprinoubodythread2

  • Τι επιτυγχάνει η αναίμακτη μέθοδος 3D Threads ?

H μέθοδος  THREADS LIFT επιτυγχάνει  την ανόρθωση των δερματικών ιστών όπου υπάρχει δερματική χαλάρωση. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να τοποθετήσουμε νήματα νέας γενιάς και να «τεντώσουμε» αλλά και να στηρίξουμε το χαλαρωμένο δέρμα στο πρόσωπο και στο σώμα.

  • Τι είναι τα 3D threads ?

 Τα  νέας γενιάς νήματα 3D threads  βασίζονται  στην υποδερμική ανόρθωση και συγκράτηση των δερματικών ιστών με νήματα τα οποία είναι βιο-απορροφήσιμα 100% και έχουν σχεδιαστεί ειδικά, κατά τέτοιο τρόπο ώστε να προκαλούν έλξη του δέρματος και να επιτυγχάνουν την ανόρθωση  σε οποιοδήποτε σημείο διόρθωσης. Τα νήματα αυτά είναι κατασκευασμένα από την ουσία Polydioxanone (πολυδιοξανόνη) που είναι παγκοσμίως εγκεκριμένο συστατικό για τη δημιουργία χειρουργικών απορροφήσιμων ραμμάτων. Συνεπώς εξασφαλίζουν βιοσυμβατότητα και ασφάλεια. Το αποτέλεσμά τους είναι εξαιρετικά εμφανές και με μεγάλη διάρκεια αφού η ίδια η μέθοδος επιτυγχάνει κολλαγονογέννηση οπότε το δέρμα αποκτά εκ νέου μια φυσική στήριξη. Τα νήματα 3D threads  είναι μια καινοτόμος και ασφαλής μέθοδος που μειώνει τη χαλάρωση χωρίς επέμβαση. Η θεραπεία γίνετε στο ιατρείο με την χρήση ήπιου τοπικού αναισθητικού και δεν έχει χρόνο αποθεραπείας.

  • Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του THREADS LIFT και των 3D νημάτων?

Το δέρμα μας με την πάροδο των ετών έχει πτωτική τάση. Τα νήματα νέας γενιάς 3D έχουν μικρο-αγκαθωτές εγκοπές στην επιφάνειά τους. Αυτό το χαρακτηριστικό δίνει στον ιατρό την δυνατότητα για την μέγιστη ανύψωση δέρματος σε οποιοδήποτε σημείο χαλάρωσης. Με την εφαρμογή  επιτυγχάνεται σύσφιξη και ανόρθωση των χαλαρωμένων δερματικών ιστών, χωρίς χειρουργικές τομές σημάδια ή πόνο ,δίνοντας μία ανανεωμένη εμφάνιση σε μία συνεδρία στο ιατρείο σε λιγότερο από 60 λεπτά.

drprinou_bodythread3           00011_3d_threads

  • Τι παρατηρεί το άτομο αμέσως μετά την εφαρμογή με αυτή την μέθοδο ?

Αμέσως μετά την εφαρμογή  η άμεση ανόρθωση του  δέρματος είναι εμφανής, το οβάλ του προσώπου και ο λαιμός έχουν επανασχηματιστεί και η γενική εικόνα παρουσιάζει μία ξεκούραστη και νεανικότερη όψη.  Ο υποψήφιος μπορεί να επιστρέψει άμεσα στις καθημερινές ασχολίες του και δραστηριότητες του.

 

  • Τι γίνεται όμως γενικότερα με την όψη του δέρματος?

Επισημαίνεται ότι δεν είναι μόνο η χαλάρωση ή οι βαθιές ρυτίδες   που πρέπει να διορθώσει κανείς γιατί τότε κάθε αποτέλεσμα θα ήταν ψεύτικο.  Σημασία έχει να δημιουργείς τις συνθήκες στο δέρμα ώστε να συμπεριφέρεται με πιο νεανικό τρόπο και να το δείχνει .

Καλέστε στο 801 801 1100 και κλείστε ραντεβού  για μία mini ThreadLift εφαρμογή.

www.drprinou.gr

 

Comments are closed.

Menu
MENU