ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

PLASMA TECHNOLOGY - ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΒΛΕΦΑΡΩΝ

Το PLASMA TECHNOLOGY είναι η πιο σύγχρονη ιατρική αναίμακτη μέθοδος αντιμετώπισης της βλεφαροχάλασης.

Το PLASMA TECHNOLOGY κάνει χρήση της ύλης του Plasma. Το Plasma αναφέρεται σαν τέταρτη κατάσταση της ύλης, το οποίο είναι ιδιαίτερα ιονισμένο αέριο σε υψηλή θερμοκρασία. Είναι η πιο σύγχρονη τεχνολογία στην Ευρώπη στην κοσμητική ιατρική.

Η ιατρική εφαρμογή πραγματοποιείται με ειδική μικροχειρουργική συσκευή που παράγει ένα μικρό ηλεκτρικό τόξο αυξάνοντας επιλεκτικά την θερμοκρασία στον δερματικό ιστό. Το αποτέλεσμα είναι η εξάχνωση της χαλαρής επιδερμίδας χωρίς να επηρεάζονται οι βαθύτερες δερματικές στοιβάδες και οι περιφερικοί ιστοί. Δημιουργούνται μικρά spots τα οποία εξαχνώνουν τα επιφανειακά κερατινοκύτταρα χωρίς να επηρεάζουν την βασική μεμβράνη. Δεν προκαλείται αιμορραγία ή νέκρωση στους ιστούς. Η μέθοδος εφαρμόζεται μόνο με την εφαρμογή αναισθητικής κρέμας και είναι απόλυτα ασφαλής και αναίμακτη.

Στην περιοχή που εφαρμόζεται το PLASMA TECHNOLOGY είναι φυσιολογικό να υπάρχει μικρό οίδημα που υποχωρεί τις επόμενες ώρες . Η εξάχνωση της επιδερμίδας δημιουργεί μικρά spots τα οποία θα απομακρυνθούν φυσικά τις επόμενες ημέρες. Το άτομο αμέσως μετά την εφαρμογή μπορεί να συνεχίσει τις δραστηριότητες του. Δεν χρειάζεται να λάβει φαρμακευτική αγωγή πάρα μόνο να ενυδατώνει συχνά την περιοχή που έγινε η θεραπεία. Το αποτέλεσμα ξεκινά να είναι φανερό μία εβδομάδα μετά την εφαρμογή και ολοκληρώνεται τις επόμενες εβδομάδες.

Η μέθοδος μπορεί να συνδυαστεί με ενέσιμες θεραπείες, όπως ενέσιμη έγχυση υαλουρονικού οξέος. Στα Dr Prinou η ιατρική ομάδα εκτιμά συνολικά τις ανάγκες ανάλογα με το τι χρειάζεται κάθε ενδιαφερόμενος και προτείνεται η συνολική αντιμετώπιση-θεραπεία.

Η συγκεκριμένη μέθοδος ενδείκνυται σε κάθε περίπτωση που παρατηρείται το φαινόμενο της βλεφαροχάλασης και σε γυναίκες αλλά και σε άνδρες. Η εφαρμογή διαρκεί λιγότερο από μία ώρα και εφαρμόζεται στο ιατρείο.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ


H On Line Diagnosis θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε
ποια ή ποιες είναι οι αιτίες του προβλήματός σας, ώστε
να επιλέξετε την κατάλληλη εξατομικευμένη θεραπεία
για εσάς.

ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ