801801 1100 -

ΑΝΑΙΜΑΚΤΟ LIFTING – ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ELLE

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ELLE / ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2013
ΑΝΑΙΜΑΚΤΟ LIFTING
Τα νέα νήματα διορθώνουν την χαλάρωση σε πρόσωπο και λαιμό χωρίς χειρουργείο.
 
To HAPPYLIFT είναι νέα τεχνική λίφτινγκ προσώπου και λαιμού που παρουσιάστηκε το 2013. Βασίζεται… ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ELLE / ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2013

ΑΝΑΙΜΑΚΤΟ LIFTING

Τα νέα νήματα διορθώνουν την χαλάρωση σε πρόσωπο και λαιμό χωρίς χειρουργείο.

 

To HAPPYLIFT είναι νέα τεχνική λίφτινγκ προσώπου και λαιμού που παρουσιάστηκε το 2013. Βασίζεται στην υποδερμική ανόρθωση και συγκράτηση των δερματικών ιστών με βιοαπορροφήσιμα χειρουργικά νήματα από την ουσία Caprolactone και αντιμικροβιακούς παράγοντες. Η Caprolactone είναι παγκοσμίως εγκεκρι,ένο συστατικό για τη δημιουργία χειρουργικών απορροφήσιμων ραμμάτων. Συνεπώς εξασφαλίζει βιοσυμβατότητα και ασφάλεια.

Με την εφαρμογή των νέων νημάτων HAPPYLIFT επιτυγχάνεται σύσφιξη των χαλαρωμένων δερματικών ιστών, χωρίς χειρουργικές τομές ,δίνοντας μία ανανεωμένη εμφάνιση σε μία συνεδρία στο ιατρείο.

To νήματα του HAPPYLIFT τοποθετούνται με την ειδική τεχνική V-technique από ειδικά εκπαιδευμένο ιατρό και έχουν αμέσως μετά την εφαρμογή τους αποτέλεσμα συγκρίσιμο με εκείνο του χειρουργικού λίφτινγκ χωρίς επώδυνες τομές και χρονοβόρες συνθήκες χειρουργικής επεμβασης . Τα ράμματα είναι πιστοποιημένα, απόλυτα ασφαλή, με την έγκριση διεθνών ιατρικών και φαρ?ακευτικών οργανισμών.

Το HAPPYLIFT σηματοδοτεί την γέννηση της Fill hydration technique συνδυάζοντας την φυσική απορρόφηση μικρο αγκαθωτών βιο-απορορροφίσιμων νημάτων με την ενεργοποίηση των ινοβλαστών για την άμεση παραγωγή κολλαγόνου στην βασική στοιβάδα του δέρματος. Με το HAPPYLIFT η άμεση ανόρθωση του δέρματος είναι εμφανής ενώ σταδιακά ενισχύεται η παραγωγή κολλαγόνου βελτιώνοντας ορατά την ελαστικότητα , την όψη και την υφή του δέρματος . Η συνολική βελτίωση συνεχίζεται και ολοκληρώνεται σε 8 με 12 μήνες. Η μέθοδος εφαρμόζεται με τοπική αναισθησία και δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας. Οι ασθενείς μπορούν άμεσα να επιστρέψουν στις δραστηριότητές τους

Οι ιδανικοί υποψήφιοι

To HAPPYLIFT είναι ελάχιστα επεμβατική τεχνική, η οποία γίνεται με νήματα-ράμματα, που απορροφώνται από τον οργανισμό. Η χρήση τους αποσκοπεί στην επαναφορά των ιστών που έχουν χαλαρώσει στη σωστή θέση χωρίς χειρουργικές τομές.

Η συγκεκριμένη μέθοδος ενδείκνυται για γυναίκες άνω των 35 που θέλουν να επαναφέρουν το περίγραμμα του προσώπου και λαιμού και συστήνεται ως εναλλακτική στο χειρουργικό λίφτινγκ, αφού είναι λιγότερο επεμβατική και γίνεται στο ιατρείο. Με το HAPPYLIFT επιτυγχάνεται η επαναδιαμόρφωση της γραμμής της κάτω γνάθου. Επίσης μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος που έχει υποστεί χαλάρωση.

Η μέθοδος συγκαταλέγεται στις καινούριες τεχνικές αντιγήρανσης που αφορούν την χαλάρωση προσώπου, marionette folds, πόδι της χήνας,ζυγωματικά και μέτωπο. Επίσης προτείνονται για την σύσφιγξη διπλοσάγονου και λαιμού.

Από κλινικές έρευνες τα νήματα HAPPYLIFT αυξάνουν:

  • τους ινοβλάστες για παραγωγη κολλαγόνου, ελαστινης, υαλουρονικού οξέως
  • της αγγείωσης – αγγειογένεσης

Πλεονεκτήματα εφαρμογης:

  • Χωρις χρόνο αποθεραπείας
  • Χωρίς χειρουργείο, γίνεται στο ιατρείο τοπική αναισθησία
  • Αποτέλεσματα διάρκειας ενός έτους
  • Απουσία πόνου, αγωγής

Οικονομικό κόστος συγκριτικά με χειρουργικό lift ,ανάλογο με ενέσιμες εφαρμογες που γίνονται σε ιατρείο.

PDF File

 

Comments are closed.

Menu
MENU