801801 1100 -

ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΜΕ DIODE LASER PHOTOMASK & LightPeel®

Nέα Ιατρική Θεραπεία κατά των δυσχρωμιών και της φωτογήρανσης με την φωτοδυναμική μέθοδο.

DIODE LASER PHOTOMASK & LightPeel®

LED_phototherapy

Είναι γεγονός ότι οι πανάδες και γενικά οι μελαχρωματικές βλάβες στο δέρμα είναι πολύ συχνό φαινόμενο. Σε αυτό συμβάλουν πολλοί παράγοντες όπως η κακή κατανομή της μελανίνης , ο τύπος του δέρματος , η κληρονομικότητα , οι ορμόνες ,τα φάρμακα και πολλά άλλα.

Σε κάθε περίπτωση ένα δέρμα που έχει την τάση να εμφανίζει δυσχρωμίες πρέπει να αντιμετωπίζετε εγκαίρως για να μην είναι μόνιμες και βαθιές οι βλάβες . Στην Ελλάδα όλοι γνωρίζουμε ότι ο ήλιος διαρκεί πολλούς μήνες τον χρόνο οπότε οι μέθοδοι που επιλέγουμε πρέπει να είναι πάντα σε συνάρτηση με αυτό. Τα Dr. Prinou πρωτοπορούν και χρησιμοποιούν την νέα τεχνολογία Φωτοδυναμικού διοδικού laser σε  ασφαλή μήκη κύματος χρησιμοποιώντας όλες τις ευεργετικές και θεραπευτικές ιδιότητες του φωτός σε συνδυασμό με γλυκονολακτόνη.

led-phototherapy

Τι είναι η μέθοδος Φωτοδυναμικής και τι η Γλυκονολακτόνη?  Είναι η τελευταία γενιά LED φωτοθεραπείας και  συνδυάζει κλινικά αποδεδειγμένα μήκη κύματος του φωτός που παραδίδονται σε ασφαλή , θεραπευτικές δόσεις στους φωτουποδοχείς του δέρματος με αποτέλεσμα  την τόνωση ,την  φυσική αναζωογόνηση  και την επίλυση διαφόρων προβλημάτων – παθήσεων που παρουσιάζει το δέρμα κάτω από ορισμένες συνθήκες

Η μέθοδος Perfecting Mask Solution που εφαρμόζουμε στα Dr. Prinou εξασφαλίζει  “βελτιστοποιημένη” διείσδυση του φωτός στο δέρμα προκειμένου να ενεργοποιήσει κυτταρικές λειτουργίες με εξαιρετικά θεραπευτικά αποτελέσματα αποτελέσματα σε επίπεδο γήρανσης- πανάδων – μελαχρώσεων – φλεγμονώδης παθήσεις όπως η ροδόχρους ακμή και σε μια γκάμα δερματικών παθήσεων όπως πχ δερματίτιδες.

H γλυκονολακτόνη είνα πολυ-υδροξύ οξύ (ΡΗΑ) νεότερης γενιάς με απολεπιστικές και ενυδατικές ιδιότητες.  Έχει σπουδαία κερατολυτική δράση η οποία είναι αποτελεσματικότερη των AHA  και καλύτερα ανεκτή στα πιο ευαίσθητα δέρματα.

Τα αποτελέσματα της γλυκονολακτόνης είναι :

– Άμεση μείωση των πανάδων και των δυσχρωμιών

– Σταθεροποίηση της έκκρισης της μελανίνης

– Mπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε πολύ ευαίσθητα δέρματα

– Βελτιώνει το φράγμα της επιδερμίδας για να μην υπάρχει απώλεια υγρασίας

– Δεν προκαλεί φωτοευαισθησία και έχει φωτοπροστατευτικές ιδιότητες

– Στοχεύει σε όλα τα σημάδια φωτογήρανσης με απαλυντική και κερατολιτική δράση

– Αντιοξειδωτική δράση

Συνδυάζεται με θεραπείες που ενεργοποιούν τους φωτό υποδοχείς για βέλτιστο θεραπευτικό αποτέλεσμα

Καλέστε στο 801 801 1100 και κλείστε ραντεβού εντελώς ΔΩΡΕΑΝ για μία εφαρμογή.

Comments are closed.

Menu
MENU