ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ LASER ALEXANDRITES

Laser Alexandrites®
για Δερματολογικη αποτριχωση

Το σύστημα Laser Alexandrite® 755nm της Candela είναι η πιο σύγχρονη δερματολογικά ελεγμένη μέθοδος για την αντιμετώπιση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας.
Η ειδική τεχνολογία του επιφέρει μόνιμη μείωση της τριχοφυΐας και σε γυναίκες και σε άνδρες.

Το σύστημα είναι laser 4ης γενιάς με έγκριση ασφάλειας και αποτελεσματικότητας FDA και CE για permanent hair reduction. Εφαρμόζεται ανώδυνα και με ασφάλεια σε όλες τις περιοχές του σώματος και του προσώπου με ανεπιθύμητη τριχοφυΐα ακόμα και στις πιο ευαίσθητες περιοχές και επιδερμίδες. Ιδανική εφαρμογή και στις ορμονο- εξαρτώμενες περιοχές.

Το σύστημα Laser Alexandrite® 755nm στοχεύει στα μελανοφόρα κύτταρα των τριχών και απορροφάται επιλεκτικά στο μέγιστο από τη μελανίνη, τη χρωστική ουσία που προσδίδει το χρώμα στην τρίχα. Η θερμική ενέργεια του laser στους θύλακες των τριχών έχει σαν αποτέλεσμα την καταστροφή των αναγεννητικών κυττάρων χωρίς την παραμικρή βλάβη στους παρακείμενους δερματικούς ιστούς.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Laser Alexandrite® 755nm σε σύγκριση με άλλα laser ίδιου τύπου:
Το Laser Alexandrite® 755nm, long pulse, έχει το μεγαλύτερο μέγεθος ΔΕΣΜΗΣ - SPOT SIZE συγκριτικά με άλλου τύπου Laser και τον ενσωματωμένο μηχανισμό δυναμικής ψύξης της επιδερμίδας Dynamic Cooling Device, (εγκεκριμένο από τον οργανισμό FDA Aμερικής) δια ψεκασμού κρυογενίου. Τα δύο αυτά χαρακτηριστικά κάνουν την θεραπεία ασφαλή, ανώδυνη και σύντομη σε χρόνο.

Είναι η πιο αποτελεσματική ιατρική εφαρμογή αποτρίχωσης με γρήγορα, ασφαλή και μόνιμα αποτελέσματα.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background


H On Line Diagnosis θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε
ποια ή ποιες είναι οι αιτίες του προβλήματός σας, ώστε
να επιλέξετε την κατάλληλη εξατομικευμένη θεραπεία
για εσάς.

ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ