ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ IPL SQUARE PULSE

IPL SQUARE PULSE

Η τεχνολογία του I.P.L. BLUE SQUARE PULSE με τετράγωνο παλμό είναι μία μέθοδος μόνιμης και ανώδυνης αποτρίχωσης με έντονο πολυχρωματικό παλμικό φως που εκπέμπεται στα 550nm-950nm. Σε σχέση με άλλα συστήματα IPL το I.P.L. BLUE SQUARE PULSE έχει τετράγωνο παλμό που εξασφαλίζει μέγιστη αποτελεσματικότητα με μεγάλη ασφάλεια.
Η δράση βασίζεται στην αποδόμηση του θύλακα τις τρίχας μέσω του έντονου παλμικού φωτός με τετράγωνο παλμό. Η παλμική ενέργεια φιλτράρεται και απορροφάται επιλεκτικά επιλεκτικά από τη μελανίνη της τρίχας, μετατρέπεται σε θερμική ενέργεια και δια μέσω αυτής φθάνει στο θύλακα και τον καταστρέφει οριστικά.

Η μέθοδος μπορεί να εφαρμοστεί σε όλο το σώμα και σημαντικό πλεονέκτημα είναι ο σύντομος χρόνος εφαρμογής ειδικά σε μεγάλες περιοχές. Το μεγάλο φάσμα εκπομπής της ενέργειας 550nm-950nm μπορεί να στοχεύσει ταυτόχρονα σε διαφορετικού μεγέθους και χρώματος τριχοφυΐα. Η μέθοδος I.P.L. BLUE SQUARE PULSE έχει ειδικό φίλτρο και ενσωματωμένο στην κεφαλή σύστημα ψύξης του δέρματος για αύξηση της ασφάλειας και με εγγυημένη αποτελεσματικότητα.

Η μέθοδος I.P.L. BLUE SQUARE PULSE εφαρμόζεται σε κάθε περιοχή του σώματος και του προσώπου και απευθύνεται και σε γυναίκες και σε άνδρες.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

[LayerSliderWP] Slider not found


H On Line Diagnosis θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε
ποια ή ποιες είναι οι αιτίες του προβλήματός σας, ώστε
να επιλέξετε την κατάλληλη εξατομικευμένη θεραπεία
για εσάς.

ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ