801801 1100 -

Γιατi η αναλυση του δερματος ειναι σημαντικη για την υγεια του

 Η Ανάλυση του δέρματος βοηθά να επιλέξετε πάντα την καλύτερη θεραπεία για το πρόσωπό σας.
Είναι σημαντικό μεγαλώνοντας να παρέχουμε την καλύτερη φροντίδα στο δέρμα μας καθώς είναι υπεύθυνο σε ένα… ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Η Ανάλυση του δέρματος βοηθά να επιλέξετε πάντα την καλύτερη θεραπεία για το πρόσωπό σας.

beauty concept skin aging. anti-aging procedures rejuvenation lifting tightening of facial skin restoration of youthful skin anti-wrinkle

Είναι σημαντικό μεγαλώνοντας να παρέχουμε την καλύτερη φροντίδα στο δέρμα μας καθώς είναι υπεύθυνο σε ένα μεγάλο ποσοστό για την προστασία μας έναντι των περιβαλλοντικών στοιχείων και των εξωτερικών επιδράσεων στο σώμα μας γενικότερα.. Ωστόσο ένας εξίσου σημαντικός λόγος είναι για να το διατηρούμε νέο ,υγιές και δροσερό ανεξάρτητα από την ηλικία μας.

Όταν έχετε μια σωστή ανάλυση  δέρματος μπορείτε να αποκτήσετε πολύτιμες γνώσεις για το τι συμβαίνει μέσα στο σώμα σας . Το δέρμα σας μπορεί να εμφανίσει προβλήματα του θυρεοειδούς, ορμονικές ανισορροπίες καθώς και διατροφικά προβλήματα που δεν έχουν πέσει στην αντίληψή σας  ακόμα.

Prinou_skin_analysis2

Ένα μεγάλο παράδειγμα είναι το τι προκαλεί την ακμή. Η διεξαγωγή μιας ενδελεχής δερματικής ανάλυσης είναι μία από τις πιο σημαντικές πτυχές πριν από οποιαδήποτε θεραπεία ομορφιάς. Απευθυνθείτε σε εξειδικευμένους  και επιστημονικά καταρτισμένους χώρους ώστε να έχετε μια ακριβής ανάλυση του δέρματός σας. Ετσι θα αναδειχτεί  οποιαδήποτε υποκείμενη κατάσταση που μπορεί να αφορά την ηλικία (ρυτίδες – χαλάρωση) , προβλήματα από υπερβολική έκθεση σε ακτινοβολία ( μελαχρωματικές βλάβες, πανάδες, μέλασμα) , φλεγμονώδης καταστάσεις ( ακμή – μολυσματική ακμή – ροδόχρους ακμή ) κ.τ.λ. Με μια σωστή λοιπόν διάγνωση  οι ανάγκες του δέρματος προσδιορίζονται και αξιολογούνται με ακρίβεια έτσι ώστε να συνταγογραφείτε πάντα η κατάλληλη τοπική θεραπεία για κάθε ανάγκη.

Αυτό θα επιτύχει το λαμπερό και νεανικό αποτέλεσμα που ψάχνετε, ενδεικτικά θα έχετε και μία γενική εικόνα της καλής υγείας σας ή θα σας παροτρύνει να ελέγξετε πιο αναλυτικά την υγεία σας  π.χ να αλλάξετε τις διατροφικές σας συνήθειες ..  Αυτό το είδος της πλήρους και σε βάθος ανάλυσης δεν μπορεί να διεξαχθεί πάνω από έναν πάγκο ενός πολυκαταστήματος μακιγιάζ. Μια πλήρης και σωστή ανάλυση περιλαμβάνει μια προσεκτική αξιολόγηση του τύπου και της κατάσταση του δέρματός μας. Ο θεραπευτής θα λάβει υπόψη τυχόν ζητήματα που μπορεί να βλάπτουν την δερματική υγεία σας, υποκείμενες ιατρικές παθήσεις, προηγούμενη έκθεση στον ήλιο και τον καθημερινό τρόπο που φροντίζετε το δέρμα σας. Το δέρμα  είναι σε μια συνεχή κατάσταση αλλαγής και είναι σημαντικό να έχουμε μια  επιστημονική ανάλυση δέρματος τουλάχιστον 1 φορά τον χρόνο.  Η καλύτερη περίοδος είναι μετά το καλοκαίρι όπου παρουσιάζονται νέες αλλαγές στο δέρμα και οδηγούν σε μόνιμες φθορές όταν δεν αντιμετωπιστούν εγκαίρως. Επίσης όταν έχουμε αλλαγές στην υγεία, στις ορμόνες ή στην  διατροφή μας.

Prinou_skin_analysis3

Πώς διεξάγεται η ανάλυση του δέρματος

Όταν θέλετε να επιτύχετε εξαιρετικά αποτελέσματα από τις θεραπείες σας, θα πρέπει να διασφαλιστεί ότι ο θεραπευτής που σας έχει αναλάβει  διεξάγει μια ολοκληρωμένη διάγνωση του δέρματος, η οποία ασχολείται με πιθανές εσωτερικές και εξωτερικές επιρροές. Για να επιτευχθούν τα βέλτιστα αποτελέσματα στην διάγνωση καλό θα είναι εκτός από την κλινική εξέταση με τον φακό ο θεραπευτής να χρησιμοποιήσει ειδικό δερμοαναλυτή ώστε να έχει μία πιο ξεκάθαρη εικόνα καθώς και να πάρει ένα αναλυτικό ιατρικό ιστορικό .

Μετά το τέλος της διαδικασίας ο ειδικός θεραπευτής είναι σε θέση να αξιολογήσει πλήρως την κατάσταση του δέρματος , να προσεγγίσει τα ποσοστά γήρανσης και τις βλάβες που έχει προκαλέσει η ηλικία , ο τρόπος ζωής και ούτω καθεξής .

Ο εξεταζόμενος μετά την ολοκλήρωση της ανάλυσης δέρματος έχει την γνώση της ακριβής εικόνας του δέρματός του και μπορεί να προβεί σε θεραπευτικές μεθόδους που θα δώσουν πραγματικές λύσεις στο δέρμα.

logo-drprinou--

Εμείς στα Dr.Prinou έχουμε την γνώση και την τεχνολογία να παρέχουμε πλήρη ανάλυση δέρματος και εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό για να σας δώσει πολύτιμες συμβουλές και τρόπους αντιμετώπισης των αναγκών σας.

Καλέστε στο 801 801 1100 και κλείστε ραντεβού εντελώς ΔΩΡΕΑΝ για την πρώτη σας ετήσια ανάλυση δέρματος.

Comments are closed.

Menu
MENU