Διατροφικο ημερολογιο dr prinou

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΩΝ

Η επιστημονική ομάδα διατροφολόγων των Dr Prinou έχουν σκοπό την προαγωγή της υγείας μέσω της διατροφής . Η σωστή διατροφή είναι απαραίτητη για την ομαλή λειτουργία του οργανισμού καθώς και για την προάσπιση του αμυντικού συστήματος. Μια υπεύθυνη και αποτελεσματική διατροφή πρέπει να είναι καλά ισορροπημένη στα θρεπτικά συστατικά τόσο για την επίτευξη και διατήρηση του ιδανικού βάρους καθώς και για την σωστή λειτουργία του μεταβολισμού. Η υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή πρέπει να περιλαμβάνει τροφές από όλες τις κατηγορίες τροφών σύμφωνα με την πυραμίδα της Μεσογειακής Διατροφής.

ΔΙΑΓΝΩΣΗ & ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Πρίν την έναρξη μίας αγωγής θεραπείας είναι απαραίτητο να πραγματοποιηθεί σε κάθε άτομο η διαγνωστική μέθοδος Weight Scan .Τα αποτελέσματα είναι πολύ σημαντικά γιατί βάση αυτών θα οριστεί η θεραπεία ή ο συνδυασμός θεραπειών για τις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε πελάτη και η ιδανική διατροφή για αυτόν.

Το διαγνωστικό τεστ προσφέρει αποτελέσματα 38 σημείων μεταξύ των οποίων ο μεταβολισμός των λιπιδίων και των πρωτεϊνών , το λιπώδες ήπαρ, ο συντελεστής υπερινσουλιναιμίας , το ποσοστό λίπους και μυϊκής μάζας στο σώμα και ο βασικός μεταβολισμός. Τα αποτελέσματα αυτά σε συνδυασμό με το ιατρικό ιστορικό του ατόμου δίνουν στον διατροφολόγο σημαντικά στοιχεία για τον οργανισμό και συντελούν στην σύνταξη της ιδανικής διατροφής.

ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ

Η επιστημονική ομάδα διατροφολόγων των Dr Prinou αντιμετωπίζει με μεγάλη επιτυχία την απώλεια των περιττών κιλών και την διατήρηση του ιδανικού βάρους. Το πρότυπο διατροφής που συστήνεται είναι διαφορετικό και εξατομικευμένο σε κάθε άτομο. Ο διατροφολόγος και το μέλος βάζουν από κοινού έναν ρεαλιστικό στόχο απώλειας βάρους εστιάζοντας στον σωστό τρόπο διατροφής και στην εύρεση των αιτίων που οδήγησαν το άτομο στην υπερφαγία και στην απόκτηση των περιττών κιλών. Ως αποτέλεσμα είναι η αλλαγή της διατροφικής συμπεριφοράς που θα ακολουθήσει το άτομο σε όλη του την ζωή.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Το διατροφικό ημερολόγιο των Dr Prinou είναι ένα σημαντικό εργαλείο στην διαδικασία απώλειας βάρους . Το άτομο κάνοντας λεπτομερή ημερήσια καταγραφή των γευμάτων, της ώρας κατανάλωσης αυτών, της διάθεσης και της φυσικής δραστηριότητας, δίνει σημαντικές πληροφορίες στον διατροφολόγο που θα συντελέσουν στην σύνταξη της ιδανικής διατροφής . Επιστημονικές μελέτες έχουν δείξει πως άτομα τα οποία κατέγραφαν την ημερήσια διατροφή τους έχασαν διπλάσιο βάρος από εκείνους που απλά ακολουθούσαν πρόγραμμα διατροφής χωρίς να χρησιμοποιούν ημερολόγιο καταγραφής.

ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ

Το περιττό σωματικό βάρος δημιουργεί ψυχολογικά και κοινωνικά προβλήματα. Στη σκέψη όλων των υπέρβαρων ατόμων η απώλεια βάρους φαίνεται σχεδόν αδύνατη. Στα Dr Prinou η ψυχολογική υποστήριξη είναι συνεχής ενθαρρύνοντας διαρκώς το άτομο να επιτύχει τον στόχο του. Σε κάθε στάδιο της αγωγής οι ιατροί και οι διατροφολόγοι είναι δίπλα στον θεραπευόμενο ελέγχοντας την πορεία απώλειας βάρους και παράλληλα επιλέγοντας την ιδανική θεραπεία-τεχνολογία για την επίτευξη του ιδανικού βάρους και την διατήρηση της υγείας.


H On Line Diagnosis θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε
ποια ή ποιες είναι οι αιτίες του προβλήματός σας, ώστε
να επιλέξετε την κατάλληλη εξατομικευμένη θεραπεία
για εσάς.

ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ