ΕΤΑΙΡΙΑ

Ε δώ και 55 χρόνια οι επιχειρήσεις ΠΡΙΝΟΥ οδηγούν τις εξελίξεις στον κλάδο της ομορφιάς και αποτελούν το μεγαλύτερο όνομα στην ελληνική αγορά, ταυτίζοντας το όνομα ΠΡΙΝΟΥ με μια ολόκληρη κατηγορία. Οι επιχειρήσεις ΠΡΙΝΟΥ ως ηγέτης στον τομέα της Επιστημονικής αισθητικής, μέσω υπηρεσιών ιατρικής αισθητικής που στηρίζονται σε τεχνολογία αιχμής και εξειδικευμένη ιατρική γνώση προσφέρουν αυξημένη αποτελεσματικότητα και ασφάλεια. Η τάση αυτή κερδίζει έδαφος καθώς κτίζει ανώτερη σχέση εμπιστοσύνης με τον καταναλωτή, με εξατομικευμένη επιστημονική προσέγγιση και αποδεδειγμένα θετικά αποτελέσματα.

πΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Οι επιχειρήσεις Πρίνου καινοτομούν καλύπτοντας όλες τις αισθητικές ανάγκες από οργανωμένα συστήματα υπηρεσιών. Είναι πρώτες στον κλάδο της ομορφιάς στην Ελλάδα και έχουν απασχολήσει έως και 10.000 άτομα. Η συνταγή της επιτυχίας έγκειται στην πρωτοπορία αλλά και τυποποίηση των υπηρεσιών, την συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού και την ανάπτυξη των δεξιοτήτων του. Εκπαιδεύει σε τακτική βάση τα νέα και τα παλαιότερα στελέχη στην εφαρμογή των νέων αυτών τεχνολογιών στο εκπαιδευτικό κέντρο των επιχειρήσεων ΠΡΙΝΟΥ κάνοντας χρήση Ιntervisual LΕΑRNING και SKYPE.

ΡΙΑ ΠΡΙΝΟΥ
ΙΔΡΥΤΡΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ “ΠΡΙΝΟΥ”
Το 1966 εμπνεύστηκε και ξεκίνησε στην Ελλάδα την δημιουργία αλυσίδας εξειδικευμένων χώρων ομορφιάς με το πρώτο ινστιτούτο να ιδρύεται στο κέντρο της Αθήνας. Έχει αναπτύξει έως σήμερα έως και 25 κέντρα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Κόρινθο, Κρήτη σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους 20.000 τ.μ. και έχει αναλάβει σε συνεργασία με την καταρτισμένη επιστημονικά ομάδα της χιλιάδες γυναίκες όπου πραγματικά η εξωτερική τους εμφάνιση έχει αλλάξει δραστικά και κατά επέκταση άλλαξε και η ψυχολογία τους.Αμεσος στόχος του τμήματος έρευνας και ανάπτυξης νέων υπηρεσιών των επιχειρήσεων ΠΡΙΝΟΥ είναι ο εντοπισμός και η μελέτη περαιτέρω εφαρμογών, προς την κατεύθυνση δημιουργίας καινοτόμων υπηρεσιών που συνδυάζουν επιστημονική γνώση, υψηλής ποιότητας δραστικά συστατικά και τεχνολογία αιχμής. Η πολιτική ποιότητας των επιχειρήσεων ΠΡΙΝΟΥ συνίσταται στην πλήρη ικανοποίηση του πελάτη και στη συνεχή βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών της. Για το σκοπό αυτό η εταιρεία εφαρμόζει σύστημα ποιότητας σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Προτύπου ISO 9001:2000.Οι επιχειρήσεις ΠΡΙΝΟΥ διαθέτουν βαθιά γνώση για την υπάρχουσα και αναπτυσσόμενη τεχνολογία.

alkistis-prinou-etairia

ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΙΝΟΥ
ΙΑΤΡΟΣ
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
International Master Course on Anti-aging Skin
Imcas Paris
Anti-Aging Medicine World Congress Monte Carlo

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Η συνεργασία με κοινωφελείς οργανισμούς αποτελεί στρατηγική επιλογή για στοχευόμενες κοινωνικές παρεμβάσεις. Ενδεικτικά παραδείγματα αποτελούν τα εξής: Σύλλογος κατά της οικογενειακής βίας "Φροντίδα", (2010), στα καμένα χωριά της Ηλείας (2007), στα Παιδικά χωριά SOS της Βάρης (2007), στο Σύλλογο φίλων παιδιών με καρκίνο "ΕΛΠΙΔΑ" (2003, 2004, 2006), στην Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας (Έλλη Λαμπέτη) (2007), στην Ελληνική Εταιρεία Εθελοντικής Αιμοδοσίας (2005,2006), στο Νοσοκομείο Παίδων (2007), στο Ηρώδειο με την Συναυλία του Pavarotti (2004), στο ορφανοτροφείο Άγιος Στυλιανός (2007), και στις Επιστημονικές Ημερίδες Διατροφής (2009, 2010).