801801 1100 -

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ 2013

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ

Ιουλιος

ΗΜΕΡΙΔΑ 2013

Με στόχο την διεύρυνση των γνώσεων και την ποιοτικότερη παράδοση των υπηρεσιών μας, ο Όμιλος Dr Prinou έχει προσκαλέσει την υπεύθυνη εκπαίδευσης της ALGOTHERM Mrs. Kristen Le Pen. Παρουσιάστηκαν νέες φόρμουλες προϊόντων, νέες υπηρεσίες για το πρόσωπο και το σώμα.
Ο κύριος στόχος της εκπαιδευτικής ημερίδας, όλου του προσωπικού έχει ως στόχο και σκοπό να επανδρώνουμε την εταιρία μας συνεχώς με νέες υπηρεσίες ώστε να καλύψουμε τις αυξανόμενες απαιτήσεις των μελών μας.

 


ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΤΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Ιουλιος

ΧΟΡΗΓΙΑ ΑΚΡΟΠΟΛ

Τα Dr Prinou ήταν ο χορηγός στον πολιτιστικό χώρο του «Αμαλιείου», που αφορά το Πολιτιστικό καλοκαίρι 2013. Ο Δήμος Αμαρουσίου & ο Θεατρικός Οργανισμός ΑΚΡΟΠΟΛ προσφέρουν και φέτος ποιοτικές εκδηλώσεις που θα καλύπτουν όλες τις ηλικίες, με ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα από θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες. Τα Dr Prinou υποστηρίζουν όλες τις εκδηλώσεις και μοιράζουν πλούσια ΔΩΡΑ σε νέες ιατρικές υπηρεσίες σε όλους τους θεατές.
 


9o ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ

Ιουνιος

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ

Στελέχη της εταιρείας μας έλαβαν μέρος στο 9ο Παγκόσμιο Συνέδριο Αισθητικής Δερματολογίας που πραγματοποιήθηκε στις 27-30 Ιουνίου στο Χίλτον.
Τα Dr Prinou παρακολουθούν όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της κοσμετολογίας, με στόχο την διεύρυνση των γνώσεων και την ποιοτικότερη παράδοση των υπηρεσιών μας.
 
 


1ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ANTI-AGING ΜΟΣΧΑ

Ιουνιος

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ

Τα τελευταία χρόνια παγκοσμίως διαμορφώνεται στο χώρο της Υγείας και της Oμορφιάς, μια νέα κατηγορία Κέντρων Επιστημονικής Αισθητικής που αξιοποιούν την Ιατρική, την Τεχνολογία και την παραδοσιακή Αισθητική.
Η νέα αυτή τάση, έχει δημιουργήσει την ανάγκη σε πληθώρα κόσμου να στραφεί σε μια εναλλακτική προσέγγιση τόσο της Υγείας όσο και της Ομορφιάς.
Ο Όμιλος μας ως ηγέτης στον τομέας της Επιστημονικής αισθητικής, μέσω υπηρεσιών κοσμητικής ιατρικής που στηρίζονται σε τεχνολογία αιχμής και εξειδικευμένη ιατρική γνώση προσφέρει αυξημένη αποτελεσματικότητα και ασφάλεια, ακολουθώντας όλες τις επιστημονικές
εξελίξεις.
 
 


ΕΚΘΕΣΗ ΓΑΜΟΥ-ΒΑΠΤΙΣΗΣ

Φεβρουαριος

ΕΚΘΕΣΗ ΓΑΜΟΥ-ΒΑΠΤΙΣΗΣ

Μεγάλη επιτυχία είχε η συμμετοχή μας στην ΕΚΘΕΣΗ ΓΑΜΟΥ-ΒΑΠΤΙΣΗΣ στις 8 με 11/2/13 στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου.
Τα Dr Prinou πρόσφεραν σε μελλόνυμφα ζευγάρια αλλά και σε μανούλες που μόλις γέννησαν, πλούσια δώρα με υπηρεσίες που στηρίζονται σε τεχνολογία αιχμής και εξειδικευμένη ιατρική γνώση.

 

 


IMCAS 2013

Ιανουαριος

imcasΤα Dr Prinou συνεχίζουν να πρωτοπορούν στην ελληνική αγορά με όλες τις τελευταίες εξελίξεις στην κοσμετολογία.
Στελέχη της εταιρίας μας παρευρέθηκαν στο ετήσιο συνέδριο της κοσμετολογίας IMCAS στο Παρίσι (31/1 έως 3/2) και ενημερώθηκαν για όλες τις νέες εξελίξεις και τεχνολογίες για τον κλάδο της επιστημονικής αισθητικής.
Μοναδικός στόχος και σκοπός, η παροχή και παρουσίαση των πιο εξελιγμένων & πρωτοποριακών υπηρεσιών στα ΜΕΛΗ ΜΑΣ.

Comments are closed.

Menu
MENU