801801 1100 -

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΒΛΕΦΑΡΩΝ – PLASMA TECHNOLOGY

Αναίμακτη βλεφαροπλαστική για την αντιμετώπιση της βλεφαροχάλασης με την μέθοδο της τέταρτης ύλης PLASMA.

blepharoplasty_eye_lift_1

Η γήρανση προκαλεί σταδιακά επιδερμική χαλάρωση στα πάνω και κάτω βλέφαρα με συνέπεια  το βλέμμα να δείχνει κουρασμένο αλλάζοντας την όψη των χαρακτηριστικών.

Yπάρχουν διαφορετικές συνθήκες που μπορεί να προκαλέσoυν την πτώση των βλέφαρων, κάθε μια από τις οποίες αντιμετωπίζεται διαφορετικά. Πολλοί άνθρωποι με πεσμένα βλέφαρα έχουν μια κατάσταση γνωστή ως δερματοχάλαση, περίσσεια δέρματος κυρίως στο άνω βλέφαρο. Μια ήπια έως μέτρια κατάσταση της περίσσειας του δέρματος των βλεφάρων έχει σαν αποτέλεσμα κουρασμένη, λυπημένη και γερασμένη εμφάνιση. Η έντονη βλεφαρόπτωση μπορεί ακόμα να εμποδίσει την περιφερική όραση του ατόμου γι αυτό και είναι σημαντικό να αντιμετωπίζετε εγκαίρως προκειμένου να αποφεύγονται αισθητικά και λειτουργικά προβλήματα.
Ένα άτομο μπορεί να έχει γεννηθεί με πτωτικά βλέφαρα, κατάσταση γνωστή ως “συγγενής πτώση”. Ωστόσο, η συντριπτική πλειοψηφία των ασθενών έχουν φυσιολογικά βλέφαρα όταν γεννιούνται και αναπτύσσουν πεσμένα βλέφαρα κατά την ενήλικη ζωή, μια κατάσταση γνωστή ως “επίκτητη πτώση”. Νευρολογικές ή νευρομυϊκές διαταραχές επίσης προκαλούν πτώση των βλεφάρων και ανήκουν σε σύνδρομα που πλήττουν τα νεύρα και τους μύες .
Έως τώρα ο ενδεδειγμένος τρόπος διόρθωσης ήταν η χειρουργική βλεφαροπλαστική.

Η νέα μέθοδος μη επεμβατικής βλεφαροπλαστικής με την τεχνολογία PLASMA TECHNOLOGY δίνει λύση σε όσους θέλουν να διορθώσουν το πρόβλημα της βλεφαροχάλασης χωρίς χειρουργική επέμβαση.

Η μέθοδος είναι μία καινοτόμος τεχνική, που κάνει χρήση της 4ης κατάστασης της ύλης (plasma). Το Plasma αναφέρεται σαν τέταρτη κατάσταση της ύλης, το οποίο είναι ιδιαίτερα ιονισμένο αέριο σε υψηλή θερμοκρασία. Είναι η πιο σύγχρονη τεχνολογία στην Ευρώπη στην κοσμητική ιατρική. Είναι μια μικροχειρουργική συσκευή που παράγει ένα μικρό ηλεκτρικό τόξο αυξάνοντας επιλεκτικά την θερμοκρασία στον δερματικό ιστό, προκαλώντας εξάχνωση της επιδερμίδας χωρίς να επηρεάζονται οι βαθύτερες δερματικές στοιβάδες και οι περιφερικοί ιστοί.

blepharoplasty_eye_lift_3

Η διαδικασία πραγματοποιείται μέσω εξάχνωσης των νεκρών κερατινοκυττάρων. Δημιουργούνται μικρά spots τα οποία εξαχνώνουν τα επιφανειακά κερατινοκύτταρα χωρίς να επηρεάζουν την βασική μεμβράνη, χωρίς να προκαλούν αιμορραγία, νέκρωση στου διπλανούς ιστούς, χωρίς υπερδιόρθωση ή άλλες παρενέργειες.
Η θεραπεία είναι απόλυτα ασφαλής και αναίμακτη.
Η τεχνική είναι ενεργητική καθότι επιτρέπεται ο ενδιαφερόμενος να ανοιγοκλείνει τα μάτια κατά την διάρκεια της εφαρμογής ώστε να εντοπισθεί η πτυχή του δέρματος και να σμιλευθεί.
Η μέθοδος δεν προκαλεί ουλές ή μόνιμα σημάδια.

Ενδείξεις :

  • Άνω βλέφαρα – επιδερμική χαλάρωση
  • Κάτω βλέφαρα – επιδερμική χαλάρωση
  • Ρυτίδες στο πόδι της χήνας
  • Ρυτίδες περιοφθαλμικά

* Iατρική Αναίμακτη Μέθοδος χωρίς νυστέρι

blefaroplastiki_front_end

Call us free on : 801 801 1100

 

Test therapy εντελώς ΔΩΡΕΑΝ : www.drprinou.gr

Comments are closed.

Menu
MENU