ΚΡΟΥΣΤΙΚΟΣ ΥΠΕΡΗΧΟΣ - ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟΥ ΛΙΠΟΥΣ

ΚΡΟΥΣΤΙΚΟΣ ΥΠΕΡΗΧΟΣ

εξαλειψη του κυτταριτιδας και του συσσωρευμενου λιπους

Η Ιατρική μέθοδος με κρουστικό υπέρηχο αποτελεί μια καινοτόμο μη χειρουργική μέθοδο για την εξάλειψη του κυτταρίτιδας και του συσσωρευμένου λίπους σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος (κοιλιά, μηροί, γλουτοί, μπράτσα,γόνατα κλπ).

Αφορά μία μέθοδο αντιμετώπισης ποικίλων βλαβών στο λιπώδη ιστό. Ανήκει στην κατηγορία υπερήχων με πολύ μεγάλη ισχύ και χαμηλή συχνότητα, που καταστρέφουν τα λιποκύτταρα.

Δραση

Η κεφαλή του Κρουστικού υπέρηχου διαθέτει ένα πομπό με διάμετρο 39mm, ο οποίος στοχεύει και διεισδύει ακριβώς στις περιοχές με εντονότερο πρόβλημα, σε αυξημένο και ανθεκτικό λιπώδη ιστό, ενώ δρα ηπιότερα σε περιοχές με πιο λεπτό στρώμα λίπους οδηγώντας σε φυσική γλυπτική του σώματος.

Όταν ο πομπός βρίσκεται σε επαφή με την προς θεραπεία περιοχή, τα παραγόμενα κρουστικά κύματα απορροφώνται από τους στοχευόμενους ιστούς.Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της αιματικής ροής και μια σειρά μεταβολικών διεργασιών που παρατηρούνται στον συνδετικό ιστό μέσω των κρουστικών κυμάτων.

Επιπλέον το σύστημα εντοπισμού του λίπους ανά 3χιλ. που διαθέτει η κεφαλή του κρουστικού υπέρηχου εξασφαλίζει την βελτίωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού καθώς δρά και στο επιφανειακό στρώμα που σχηματίζεται η κυτταρίτιδα. Βελτιώνεται σημαντικά η κυκλοφορία της λέ?φου και τα λιποκύτταρα αποβάλλουν τις τοξίνες με συνέπεια την μείωση της κυτταρίτιδας.

Υπάρχουν κλινικές μελέτες και έχουν αποδείξει τα ακόλουθα για τον κρουστικό υπέρηχο:
Α)Την μηχανική του δράση.
Ενεργοποιεί με τέτοιον τρόπο την επιφάνεια του δέρματος, ώστε το λιποκύτταρο διεγείρεται και καταστρέφεται.

Β)Την βιοχημική του δράση

  • οι μεμβράνες των λιποκυττάρων διαρρηγνύονται γίνονται διάτρητες επιτρέποντας την μετακίνηση του ρευστοποιημένου λίπους
  • το λίπος αλλάζει την βιοχημική του σύσταση και γαλακτωματοποιείται. Το ρευστοποιημένο λίπος απεγκλωβίζεται, καταλήγει στην κυκλοφορία του αίματος και αποβάλλεται

Αποτελεσματα

Τα εξαιρετικά πλεονεκτήματα του κρουστικού υπέρηχου είναι:

  • Μη επεμβατική-ανώδυνη θεραπεία
  • Το περίγραμμα και οι καμπύλες αναμορφώνονται και η σιλουέτα ανασχηματίζεται αρμονικά μείωση εκατοστών στην περιοχή εφαρμογής
  • Ορατά αποτελέσματα σε κυτταρίτιδα και τοπικό πάχος από την πρώτη εφαρμογή με αποτελέσματα που διαρκούν
  • Μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας ,μπορεί το μέλος να επιστρέψει αμέσως στις καθημερινές του δραστηριότητες

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

[LayerSliderWP] Slider not found


H On Line Diagnosis θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε
ποια ή ποιες είναι οι αιτίες του προβλήματός σας, ώστε
να επιλέξετε την κατάλληλη εξατομικευμένη θεραπεία
για εσάς.

ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ