801801 1100 -

ΜΕΙΩΣΗ ΠΑΝΑΔΩΝ, ΔΥΣΧΡΩΜΙΩΝ, ΡΥΤΙΔΩΝ & ΡΑΓΑΔΩΝ – ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ PEOPLE


ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ PEOPLE/ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2014‏‎

ΜΕΙΩΣΗ ΠΑΝΑΔΩΝ, ΔΥΣΧΡΩΜΙΩΝ, ΡΥΤΙΔΩΝ & ΡΑΓΑΔΩΝ

Η μέθοδος E-matrix™ της SYNERON™ με την τεχνολογία FRACTIONAL RF έχει triple action αποτέλεσμα και προσφέρει Ημι-Επεμβατικό lifting και αποκατάσταση των βλαβών που προκαλεί η φωτογήρανση όπως πανάδες , λεκέδες και δυσχρωμίες. Η μέθοδος είναι καινοτομική παγκοσμίως και συνδυάζει στα τρία προγράμματα της , τριπλή δράση ανάλογη με τα laser Erbium Glass , Er:YAG, και CO2 (Διοξειδίου) . H μέθοδος έχει έγκριση FDA και CE για ιατρική δερματολογική χρήση για την εξάχνωση των δερματικών ιστών και την πλήρη επαναδόμηση του. Επίσης έχει έγκριση CE για την αντιμετώπιση των ραγάδων και ραβδώσεων στο σώμα. Η θεραπεία είναι ασφαλής και αποτελεσματική για κάθε τύπο και φωτότυπο δέρματος,για κάθε ηλικία καθώς και σε δέρματα με αυξημένη ευαισθησία (όπως φωτοευαισθησία). Η βελτίωση στην επιδερμίδα ξεκινά άμεσα με ορατή ανάπλαση.

Ε-matrix™ Face by SYNERON™ Η τεχνολογία αυτή προσφέρει μία τρισδιάστατη , φυσική και σταδιακή αναδόμηση του δέρματος. Ιδανική θεραπεία σε πανάδες , λεκέδες και δυσχρωμίες καθώς και ρυτίδες και χαλάρωση που έχουν προκληθεί από το πέρας του χρόνου αλλά και σε αυτές που οφείλονται σε πρόωρη γήρανση κυρίως από περιβαλλοντολογικούς παράγοντες όπως ηλιακή ακτινοβολία, κάπνισμα, κακή διατροφή κ.α. Απαιτούνται από 1 έως 3 εφαρμογές ανάλογα με την περίπτωση και μία θεραπεία full face διαρκεί 20 λεπτά.

Ε-matrix™ Body by SYNERON™ Οι ραγάδες είναι το αποτέλεσμα της ρήξης των ελαστικών ινών και της αποδιοργάνωσης του δικτύου κολλαγόνου και προκαλούνται από τους ινοβλάστες στο επίπεδο του χορίου. Εμφανίζονται κυρίως σε περιοχές με τη μεγαλύτερη εναπόθεση λίπους ή μετά από εγκυμοσύνη , όπως κοιλιά, στήθος, πλάτη, μηροί και γλουτοί.Η μέθοδος ενεργοποιεί τους ινοβλάστες για την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης με σκοπό την αναδόμηση του εσωτερικού ινώδους πλέγματος για την καλύτερη στήριξη των ιστών. Επίσης με την εξάχνωση της επιφανείας της επιδερμίδας μειώνεται ορατά το μέγεθος των ραγάδων.

Η συσκευή διαθέτει την τεχνολογία Intelligent Skin Feedback System (ISFS) που επιτρέπει στον ιατρό να βλέπει στην LCD οθόνη του συστήματος την ενέργεια που απορροφάται στις βαθύτερες στοιβάδες της επιδερμίδας και να αναπροσαρμόζει την εφαρμογή ανάλογα με την απαιτούμενη ενέργεια για μεγιστοποίηση του αποτελέσματος.

PDF File

 

Comments are closed.

Menu
MENU