Δερματολογικος καθαρισμος

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

Ο δερματολογικός καθαρισμός  είναι απαραίτητος για την  διατήρηση της υγείας της επιδερμίδας και απευθύνεται σε κάθε τύπο και ηλικία δέρματος.
Η διαδικασία βασίζεται στην γνώση της δομής της επιδερμίδας από την επιστήμη της δερματολογίας. Στο δέρμα του προσώπου υπάρχουν άφθονοι σμηγματογόνοι αδένες που εκκρίνουν   σμήγμα, την ουσία εκείνη που διατηρεί την επιδερμίδα λιπαρή . Οι αδένες αυτοί βρίσκονται σε ολόκληρο το δέρμα εκτός από τις παλάμες και τα πέλματα και υπόκεινται στον έλεγχο των ανδρογόνων.
Ενίοτε η υπερδραστηριότητα των σμηγματογόνων αδένων προκαλεί την απόφραξη των πόρων αυτών των αδένων δημιουργεί την εικόνα μικροσκοπικών κύστεων στο δέρμα (φαγέσωρες).
Με την τεχνολογία RADIO FREQUENCY επιτυγχάνεται εξάχνωση των νεκρών κυττάρων στην κεράτινη στοιβάδα του δέρματος που προκαλούν την θαμπή όψη της επιδερμίδας.
Παράλληλα με ειδική διαδικασία οι φαγέσωρες απομακρύνονται και το δέρμα απελευθερώνεται από το εγκλωβισμένο σμήγμα.
Στην επιδερμίδα εφαρμόζεται συγκεκριμένη διαδικασία αντισηψίας για την αποφυγή επιμολύνσεων . Για την ολοκλήρωση της θεραπείας εφαρμόζεται διαδικασία καταπράυνσης της επιδερμίδας με σκοπό την ελαχιστοποίηση κάθε δερματικού ερεθισμού.
Στις περιπτώσεις ύπαρξης έντονης σμηγματόρροιας και ακμής επιβάλλεται η συχνή επανάληψη του δερματολογικού καθαρισμού σε συνδυασμό με θεραπεία σμηγματορρύθμισης.


H On Line Diagnosis θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε
ποια ή ποιες είναι οι αιτίες του προβλήματός σας, ώστε
να επιλέξετε την κατάλληλη εξατομικευμένη θεραπεία
για εσάς.

ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ