ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΓΚΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

XHA VOLUME FILLER

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΓΚΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Το Υαλουρονικό οξύ είναι μια γλυκοζαμινοπρωτεϊνη, ένα μόριο το οποίο υπάρχει στο ανθρώπινο σώμα. Αποτελεί κύριο δομικό συστατικό του ανθρώπινου οργανισμού και είναι πανομοιότυπο στα περισσότερα είδη οργανισμών.

Κάθε 10 χρόνια χάνουμε το 10% του ενδογενούς υαλουρονικού οξέος. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα απώλεια υγρασίας , την λέπτυνση της επιδερμίδας, την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων και την επιδερμική χαλάρωση. Τα προϊόντα υαλουρονικού οξέος της FILORGA βασίζονται σε υαλουρονικό οξύ βιοτεχνολογίας για απόλυτη ασφάλεια και βιοσυμβατότητα , ακολουθώντας αυστηρά τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφαλείας CE.

Για την επαναφορά του όγκου στα ζυγωματικά γίνεται έγχυση του υαλουρονικού οξέος ΧΗΑ-VOLUME, υψηλού μοριακού βάρους 23mg/ml με υψηλή ποσότητα του πάράγοντα crosslinking η οποία είναι η μέθοδος διασύνδεσης των μορίων του υαλουρονικού οξέος. Η φορμουλα του ΧΗΑ-VOLUME,μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον σχηματισμό του περιγράμματος στο οβάλ του προσώπου περιορίζοντας σημαντικά την χαράλωση στην περιοχή καθως και στους κροτάφους. Η μέθοδος ονομάζεται ογκομετρική ανόρθωση του προσώπου.

Ανώδυνα μέσω μιας πολύ λεπτής βελόνης εγχύουμε το υαλουρονικό κάτω από τα ζυγωματικά και στα υπόλοιπα σημεία , γεμίζουμε το έλλειμμα και επαναφέρουμε το χαμένο όγκο. Η θεραπεία διαρκεί 30 λεπτά και το αποτέλεσμα διαρκεί από 10 έως 12 μήνες. Το αποτέλεσμα είναι άμεσα εμφανές, απόλυτα φυσικο και το πρόσωπο φαίνεται πιο υγιές και σφριγηλό.

Ο ιατρός εκτιμά συνολικά τις ανάγκες ανάλογα με το τι χρειάζεται κάθε ενδιαφερόμενος και προτείνεται η συνολική αντιμετώπιση-θεραπεία.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background


H On Line Diagnosis θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε
ποια ή ποιες είναι οι αιτίες του προβλήματός σας, ώστε
να επιλέξετε την κατάλληλη εξατομικευμένη θεραπεία
για εσάς.

ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ