FILLER MHA 10 ΒΥ FILORGA

FILLER MHA 10 ΒΥ FILORGA

ΣΦΡΙΓΗΛΟΤΗΤΑ - ΥΔΑΤΩΣΗ - ΛΑΜΨΗ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Το Υαλουρονικό οξύ είναι μια γλυκοζαμινοπρωτεϊνη, ένα μόριο το οποίο υπάρχει στο ανθρώπινο σώμα. Αποτελεί κύριο δομικό συστατικό του ανθρώπινου οργανισμού και είναι πανομοιότυπο στα περισσότερα είδη οργανισμών.

Κάθε 10 χρόνια χάνουμε το 10% του ενδογενούς υαλουρονικού οξέος. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα απώλεια υγρασίας , την λέπτυνση της επιδερμίδας, την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων και την επιδερμική χαλάρωση. Τα προϊόντα υαλουρονικού οξέος της FILORGA βασίζονται σε υαλουρονικό οξύ βιοτεχνολογίας για απόλυτη ασφάλεια και βιοσυμβατότητα , ακολουθώντας αυστηρά τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφαλείας CE.

Το προϊόν της Filorga Μ-ΗΑR10 είναι υαλουρονικό οξύ ελεύθερης μορφής με ιδιαίτερα υψηλή συγκέντρωση 10mg/ml. Ιδανικό για βαθειά ενδοδερμική θεραπεία για τον ανασχηματισμό του περιγράμματος του οβάλ του προσώπου καθώς και για αντιμετώπιση ρυτίδων σε πολύ ευαίσθητα σημεία , όπως τα μάτια. Το μοριακό του βάρος είναι σχεδόν όμοιο με αυτό του ενδογενούς υαλουρονικού οξέος για την μέγιστη βιοσυμβατότητα με το δέρμα.

Η υψηλότερη συγκέντρωση που μπορεί να δημιουργηθεί σε ελεύθερη μορφή.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ Μ-ΗΑR10

  • Ενεργή και ενδογενής υδάτωση και παράλληλα αποτροπή της απώλειας της ενδογενούς υγρασίας.
  • Ισχυρός υγροσκοπικός παράγοντας ο οποίος μειώνει την απόσταση μεταξύ των ινών κολλαγόνου με αποτέλεσμα την βελτίωση του περιγράμματος του προσώπου.
  • Το Υαλουρονικό οξύ συμβάλλει στο σχηματισμό των νέων αιμοφόρων αγγείων (test in- vivo) με αποτέλεσμα την εσωτερική προοδευτική αναδόμηση των ιστών του προσώπου.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Μ-ΗΑR10

  • Σφριγηλότητα
  • Υδάτωση
  • Αντιοξειδωτική δράση
  • Λάμψη & φωτεινότητα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background


H On Line Diagnosis θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε
ποια ή ποιες είναι οι αιτίες του προβλήματός σας, ώστε
να επιλέξετε την κατάλληλη εξατομικευμένη θεραπεία
για εσάς.

ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ