FILLER XHA 3 ΒΥ FILORGA

FILLER XHA 3 ΒΥ FILORGA

ΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Το Υαλουρονικό οξύ είναι μια γλυκοζαμινοπρωτεϊνη, ένα μόριο το οποίο υπάρχει στο ανθρώπινο σώμα. Αποτελεί κύριο δομικό συστατικό του ανθρώπινου οργανισμού και είναι πανομοιότυπο στα περισσότερα είδη οργανισμών.

Κάθε 10 χρόνια χάνουμε το 10% του ενδογενούς υαλουρονικού οξέος. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα απώλεια υγρασίας , την λέπτυνση της επιδερμίδας, την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων και την επιδερμική χαλάρωση. Τα προϊόντα υαλουρονικού οξέος της FILORGA βασίζονται σε υαλουρονικό οξύ βιοτεχνολογίας για απόλυτη ασφάλεια και βιοσυμβατότητα, ακολουθώντας αυστηρά τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφαλείας CE.

Για την πλήρωση των ρυτίδων την ρινοπαρειακή περιοχή γίνεται έγχυση του υαλουρονικού οξέος ΧΗΑ3, υψηλού μοριακού βάρους 23mg/ml με την επεξεργασία crosslinking η οποία είναι η μέθοδος διασύνδεσης των μορίων του υαλουρονικού οξέος. Mέσω μιας πολύ λεπτής βελόνης στη βάση της ρυτίδας, εγχύουμε το υαλουρονικό, γεμίζουμε το έλλειμμα και εξαλείφουμε το βάθος της ρυτίδας. Η θεραπεία διαρκεί 30 λεπτά και το αποτέλεσμα διαρκεί από 6 έως 9 μήνες.

Η φορμουλα του XHA3 μπορεί επίσης να εφαρμοστεί στην περιοχή των χειλών για αύξηση του όγκου και τόνωση του περιγράμματος με απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.

Το υαλουρονικό οξύ , αντισταθμίζει την φυσική απώλεια του ενδογενούς υαλουρονικού οξέως και αναπληρώνει την χαμένη πυκνότητα του δέρματος. Η ισχυρή υγροσκοπική ιδιότητα του, επιτρέπει να δεσμεύει μέχρι 30 φορές παραπάνω του όγκο του, σε νερό. Αναστέλλει την δράση της ελαστάσης. Η ελαστάση είναι ένα ένζυμο το οποίο καταστρέφει την ελαστίνη του χορίου. Η δράση της ελαστάσης προκαλεί την ρυτίδωση και γήρανση των ιστών Επίσης παρέχει εξαιρετική επιδερμική αναδόμηση, δρώντας στον κυτταρικό πολλαπλασιασμό, ρυθμίζει την μικροκυκλοφορία στο επίπεδο του δέρματος, αναζωογονεί και ενυδατώνει βαθιά το δέρμα το οποίο έχει χάσει την λάμψη του, τον τόνο, την ελαστικότητα και το περίγραμμα του.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

[LayerSliderWP] Slider not found


H On Line Diagnosis θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε
ποια ή ποιες είναι οι αιτίες του προβλήματός σας, ώστε
να επιλέξετε την κατάλληλη εξατομικευμένη θεραπεία
για εσάς.

ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ