ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ ΛΙΠΟΑΦΑIΡΕΣΗ ΜΕ ELECTROLIPOLYSIS

ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ ΛΙΠΟΑΦΑIΡΕΣΗ ΜΕ ELECTROLIPOLYSIS

Η μέθοδος της αναίμακτης λιποαφαίρεσης με ELECTROLIPOLYSIS θεωρείται από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους της κοσμητικής ιατρικής για την ομοιόμορφη μείωση του όγκου των λιποκυττάρων με στόχο την μείωση του αποθηκευμένου λίπους και της κυτταρίτιδας. Η μέθοδος είναι ιδανική για γυναίκες και άνδρες ανεξαρτήτου ηλικίας.

Η εφαρμογή γίνεται αποκλειστικά από ειδικά εκπαιδευμένο ιατρό στο ιατρείο. Στον ενδιαφερόμενο, ενώ είναι άνετα ξαπλωμένος , ο ιατρός τοποθετεί , λεπτούς και εύκαμπτους αποστειρωμένους (τριχοειδούς μεγέθους ) ακροδέκτες εντός του υποδορίου ιστού στις περιοχές των λιποαποθηκών Η διαδικασία δεν απαιτεί αναισθησία ,και δεν χρειάζεται χρόνο αποθεραπείας και φαρμακευτική αγωγή. Μέσω των ακροδεκτών αυτών διοχετεύεται ενέργεια χαμηλής έντασης, αλλά ειδικής συχνότητας, η οποία αλλάζει την πολικότητα της κυτταρικής μεμβράνης των λιποκυττάρων κάνοντας την πιο διαπερατή. Επιπλέον εσωτερικά στο λιποκύτταρο, τα τριγλυκερίδια μετατρέπονται σε ελεύθερα λιπαρά οξέα, όπου μπορούν να διαφύγουν στα μεσοκυττάρια υγρά και να μεταφερθούν στη λεμφική κυκλοφορία. Παράλληλα επιτυγχάνεται μείωση της κατακράτησης υγρών με αποτέσμα την μείωση της κυτταρίτιδας.

Με την μέθοδο αυτή διορθώνουμε το τοπικό συσσωρευμένο λίπος επιτυγχάνοντας άμεση μείωση του όγκου του λιπώδους ιστού. Η εφαρμογή ενδείκνυται για μείωση του τοπικού πάχους, στους γλουτούς, στα ψωμάκια, στους μηρούς, στους προσαγωγούς, στα γόνατα, στην κοιλιά και στα χέρια.

Η θεραπεία είναι απολύτως ασφαλής, με έγκριση CE, ανώδυνη, χωρίς επιπλοκές.
Το αποτέλεσμα είναι άμεσο και η διαδικασία της αποβολής του περιττού λίπους ολοκληρώνεται στα επόμενα εικοσιτετράωρα. Ο ενδιαφερόμενος μετά την θεραπεία μπορεί να συνεχίσει κανονικά τις καθημερινές δραστηριότητες του.
Η εφαρμογή της μεθόδου γίνεται 1 φορά την εβδομάδα και διαρκεί 35 λεπτά. Για την μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων συστήνεται υγιεινή διατροφή χαμηλή σε λιπαρά και ημερήσια κατανάλωση 2 lt νερού.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ


H On Line Diagnosis θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε
ποια ή ποιες είναι οι αιτίες του προβλήματός σας, ώστε
να επιλέξετε την κατάλληλη εξατομικευμένη θεραπεία
για εσάς.

ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ