ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ - THREADS BODY LIFT

THREADS BODY LIFT

ΑΝΤΙΤΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Η THREADS BODY LIFT είναι ιατρική μέθοδος για ανόρθωση των χαλαρωμένων δερματικών ιστών με βιοαπορροφήσι?α αγγειουργικά ράμματα- νήματα πολυδιοξανόνης, PDO.

Η Polydioxanone είναι παγκοσμίως εγκεκριμένο συστατικο για τη δημιουργία χειρουργικών απορροφήσιμων ραμμάτων. Συνεπώς εξασφαλίζουν βιοσυ?βατότητα και ασφάλεια.

Τα νήματα PDO δημιουργούν ένα εσωτερικό πλέγμα στο δέρμα στο επίπεδο του χορίου έτσι ώστε να ανορθωθεί και να υποστηριχθεί το δέρμα και οι υποκείμενοι χαλαρωμένοι ιστοί. Παράλληλα η κατευθυνόμενη κολλαγονογέννηση ενισχύει ακόμα περισσότερο το εσωτερικό πλέγμα των νημάτων.

Τοποθετούνται υποδερμικά χρησιμοποιώντας ειδική παράλληλη τεχνική. Η μέθοδος γίνεται από ειδικευμένο ιατρό στο ιατρείο και η τοποθέτησή τους είναι ανώδυνη και αναίμακτη. Η εφαρμογή γίνεται με τη χρήση των ειδικών πολύ λεπτών κοίλων βελονών μέσα στις οποίες είναι ήδη ενσωματωμένα τα νήματα PDO. Κάθε βελόνα φέρει ένα νήμα αποστειρωμένο, και με την απλή εισαγωγή της στο δέρμα και την αφαίρεσή της, το νήμα μένει στη θέση που έχουμε προκαθορίσει.

Τα PDO νήματα απορροφούνται 8 μήνες μετά την εφαρμογή τους ενώ μετά την απορρόφηση τους αφήνουν στην θέση τους ίνες ενδογενούς κολλαγόνου που ενισχύουν σημαντικά την στήριξη των ιστών. Το αποτέλεσμα διαρκεί από 12 μέχρι 18 μήνες. Τα νήματα PDO είναι εντελώς ακίνδυνα, βιοσυμβατά και βιοδιασπώμενα, απόλυτα αφομοιώσιμα από το δέρμα. Ακολουθούν αυστηρά τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφαλείας CE.

Τα νήματα PDO ενδείκνυνται για τις περιοχές των γλουτών για ανόρθωση και σύσφιξη, στις περιοχές των προσαγωγών της κοιλιάς και των μπράτσων για την βελτίωση της χαλάρωσης και την οπίσθια πλευρά των μηρών για σύσφιξη με εκπληκτικά αποτελέσματα.

Σημαντικό πλεονέκτημα είναι ο σύντομος χρόνος εφαρμογής στο ιατρείο - λιγότερο από 60 λεπτά - και το ότι δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας. Δεν πραγματοποιούνται χειρουργικές τομές, αναισθησία και νοσηλεία ή φαρμακευτική αγωγή.

Η μέθοδος ενδείκνυνται για γυναίκες και άνδρες άνω των 35 ετών που θέλουν να επαναφέρουν το περίγραμμα και την σφριγηλότητα του σώματος στο ιατρείο.

Ενδείξεις για την θεραπεία είναι η επιδερμική χαλάρωση μετά από απότομη απώλεια βάρους, η άτονη και χωρίς ελαστικότητα επιδερμίδα μετά από εγκυμοσύνη και η επιδερμική χαλάρωση λόγω διαδικασίας βιολογικής γήρανσης.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

[LayerSliderWP] Slider not found


H On Line Diagnosis θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε
ποια ή ποιες είναι οι αιτίες του προβλήματός σας, ώστε
να επιλέξετε την κατάλληλη εξατομικευμένη θεραπεία
για εσάς.

ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ