ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ

Στάδια τριχόπτωσης σύμφωνα με την τροποποιημένη κλίμακα Hamilton - Νοrwood.
Οι κλίμακες Norwood & Hamilton είναι η επιστημονική κατηγοριοποίηση που περιγράφει τα στάδια τριχόπτωσης με βάση τα οποία εφαρμόζεται η κατάλληλη αγωγή για την αντιμετώπιση και την αποκατάσταση της ήδη υπάρχουσας αραίωσης με φυσικά και υγιή μαλλιά.
Η σωστή αντιμετώπιση της τριχόπτωσης περιλαμβάνει συνδυασμό ιατρικών εφαρμογών κάτω από την διαρκή παρακολούθηση του ειδικού που θα τροποποιεί και θα εξατομικεύει την θεραπεία ανάλογα με το αποτέλεσμα.

Σε κάθε ενδιαφερόμενο εφαρμόζεται το πλήρες διαγνωστικό πρόγραμμα FU. ID «Προσωπικό Τριχοδιάγραμμα».

Ο ιατρός εκτιμά συνολικά τις ανάγκες ανάλογα με το τι χρειάζεται κάθε ενδιαφερόμενος και προτείνεται η συνολική αντιμετώπιση-θεραπεία .

MESOHAIR BIOTIN

Η Βιοτίνη είναι γνωστή ως βιταμίνη Β8. Παίζει σημαντικό ρόλο στο μεταβολισμό των υδατανθράκων, πρωτεϊνών και λίπους. Είναι καταλυτική στη σταθεροποίηση του διοξειδίου του άνθρακα και στη σύνθεση των λιπαρών οξέων. Η τρίχα αποτελείται κυρίως από μια πρωτεΐνη που ονομάζεται κερατίνη, η οποία δημιουργείται ως συνέπεια του συνδυασμού των διαφόρων αμινοξέων. Στη ρίζα της τρίχας υπάρχει ενεργός μεταβολισμός πολύ ευαίσθητος σε θρεπτικές ελλείψεις, που μειώνουν την συγκέντρωση των ανόργανων συστατικών σε πρωτεΐνες ή βιταμίνες που μπορεί να προκαλέσει αστάθεια και, κατά συνέπεια, απώλεια μαλλιών.

ΔΡΑΣΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Eίναι μια εντατική θεραπεία Αναδόμησης του τριχωτού. Εφαρμόζεται με ιατρική ενδοδρμική μεσοθεραπεία. Οι ευεργετικές ιδιότητες του της βιοτίνης δρουν ΕΝΔΟΔΕΡΜΙΚΑ μέσα δηλαδή στο δέρμα και όχι εξωτερικά (όπως οι αμπούλες), στην ρίζα του προβλήματος.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Η Βιοτίνη έχει μια αναζωογονητική επίδραση που μαζί με ιχνοστοιχεία εξασφαλίζει ότι το κύτταρο μπορεί να επιτύχει τις μεταβολικές του λειτουργίες και να αποφευχθεί η απώλεια μαλλιών.
Ενδείκνυται για Αλωπεκία, σμηγματορροϊκή δερματίτιδα και πρόληψη. Βασικός στόχος της θεραπείας είναι ενίσχυση και η διατήρηση της υπάρχουσας τριχοφυίας.

MESOHAIR DEXPANTHENOL

H DexPanthenol προέρχεται από το παντοθενικό οξύ (οργανικό οξύ) το οποίο λειτουργεί σαν την βιταμίνη Β5, ενώ μπορεί να συνεργαστεί με το συνενζύμο Α για να λειτουργήσει επιτυχώς. Παράλληλα, ενσωματώνεται στην επίτευξη ενός μεγάλου αριθμό ενζυμικών αντιδράσεων του μεταβολισμού, ζωτικής σημασίας για τα κύτταρα. Το παντοθενικό οξύ είναι βασικό στον μεταβολισμό των υδατανθράκων και του λίπους, όπως και για την σύνθεση των ορμονών και της χοληστερόλης.

ΔΡΑΣΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Eίναι μια εντατική θεραπεία Αναδόμησης του τριχωτού. Εφαρμόζεται με ιατρική ενδοδερμική μεσοθεραπεία Οι ευεργετικές ιδιότητες του της βιοτίνης δρουν ΕΝΔΟΔΕΡΜΙΚΑ μέσα δηλαδή στο δέρμα και όχι εξωτερικά.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Χρησιμοποιείται ως θεραπεία για την αλωπεκεία και συνήθως συνδυάζεται με την βιοτίνη. Έχει τροφική αντίδραση στο επιθήλιο και στον μεταβολισμό των λιπιδίων στην σμηγματορροϊκή αλωπεκία.
Ο ιατρός εκτιμά συνολικά τις ανάγκες ανάλογα με το τι χρειάζεται κάθε ενδιαφερόμενος και προτείνεται η συνολική αντιμετώπιση-θεραπεία.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

[LayerSliderWP] Slider not found


H On Line Diagnosis θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε
ποια ή ποιες είναι οι αιτίες του προβλήματός σας, ώστε
να επιλέξετε την κατάλληλη εξατομικευμένη θεραπεία
για εσάς.

ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ