801801 1100 -

{.7.} ΕΒΔΟΜΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ “Women on Leadership, the Future in Business is… NOW”

Το 7ο διεθνές συνέδριο για την γυναικεία επιχειρηματικότητα και τις γυναίκες σε θέσεις ηγεσίας πραγματοποιήθηκε από την ΕΕΔΕ και την ΤΟΓΜΕ την Πέμπτη 25 Μαΐου 2017.

αλκηστις πρινου 01

Γυναικεία επιχειρηματικότητα : H Νέα Πρόκληση ή απλά μια πρόκληση ?
Συντονίστρια της παρουσίασης κα Νάνσυ Ζαμπέτογλου, Δημοσιογράφος, Εκδότης.
H ιατρός Άλκηστις Πρίνου, Επιστημονική Υπεύθυνη των Dr Prinou ήταν εκεί και μας μίλησε για την γυναικεία επιχειρηματικότητα σαν πρόκληση.

αλκηστις πρινου 02

H ιατρός Άλκηστις Πρίνου όπως μας τόνισε για την κατάκτηση της επιτυχίας :

“….Ως γυναίκα, η ζωή σου, η οικογένεια σου και η επιχείρηση σου, ως μάνατζερ, θα πρέπει να είναι εναρμονισμένα σε αυτό το ταξίδι γιατί είναι οι συνοδοιπόροι σου. Ο προορισμός, όσο προοδεύει κανείς επαναπροσδιορίζεται και το ταξίδι είναι μεγαλύτερο και πιο απολαυστικό, η πρόοδος όλο και μεγαλώνει και μετουσιώνεται με έναν απλό τρόπο σε κάτι μοναδικά δημιουργικό. Επιτυχία είναι μέσα σε όλο αυτό το οδοιπορικό της επαγγελματικής εξέλιξης να επιτυγχάνετε εναρμόνιση μεταξύ των προσωπικών σου σκοπών και της δουλειάς σου. Ο πιο απλός στόχος είναι η ιδανική λύση στα υπάρχοντα προβλήματα όμως οι στόχοι πρέπει να είναι τόσο μεγάλοι που να δημιουργούν αίσθημα κατανόησης, ενθουσιασμού και δράσης από όλους . Οι περισσότερες από εμάς δυσκολεύονται να ξεχωρίσουν τους σκοπούς και τους στόχους της εταιρείας με τους προσωπικούς τους στόχους. Για αυτό παρατηρούμε ως φαινόμενο των ημερών, λόγω της οικονομικής κρίσης, κάθε αρνητική μεταβολή στην δουλειά τους να εξελίσσεται ως συναισθηματικό κενό στην προσωπική τους ζωή.
Η ικανότητα με την οποία ευθυγραμμίζονται όλες οι λειτουργίες μίας γυναίκας επιβάλλει, εκτός από ένα πολύ ανεπτυγμένο ένστικτο, ένα σωστό σχεδιασμό των μέσων που θα χρησιμοποιήσει ώστε να επιτύχει την επίτευξη των στόχων με τον πιο βέλτιστο τρόπο, συνυπολογίζοντας την ευθύνη της απέναντι στην οικογένεια – την εταιρία και το ανθρώπινο δυναμικό της. Οι στόχοι σε αυτό το επίπεδο δεν μπορούν να είναι μόνο προσωποκεντρικοί, είναι επιβεβλημένο να αποτελούν έμπνευση και όραμα για όλους όσους συμμετέχουν στον ίδιο σκοπό………….Χτίζουμε πάνω στα μικρά για να κατορθώσουμε τα μεγάλα! Βάζοντας τον πήχη όλο και ψηλότερα όχι απλώς θα είμαστε καλύτερες αλλά και πιο αξιόλογες σε αυτό που κάνουμε. Θα πρέπει να σχεδιάζουμε ένα καλύτερο αύριο για όλους γιατί όταν βελτιώνουμε τις ζωές των άλλων τότε εξυψώνουμε και την δική μας. Η επιτυχία είναι ευλογία όταν την μοιράζεσαι…”

ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΙΝΟΥ 03

Comments are closed.

Menu
MENU