801801 1100 -

ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ – ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ PEOPLE


ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ PEOPLE ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2014

LUNCH TIME – ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ

Η σύγχρονη ιατρική αισθητική υιοθετεί διαρκώς νέες μεθόδους λιπογλυπτικής οι οποίες βασίζονται σε πιστοποιημένες και ασφαλείς μεθόδους. Μια από τις πιο σύγχρονες μεθόδους είναι η Cryolipolysis CooltechR με έγκριση FDA.
Η μέθοδος CooltechR αξιοποιεί τη διαφορετική ευαισθησία των λιποκυττάρων στο κρύο σε σχέση με άλλα κύτταρα του σώματος. Οι ομάδες των λιποκυττάρων της θεραπευόμενης περιοχής όταν εκτίθενται σε ελεγχόμενη χαμηλή θερμοκρασία μειώνονται προοδευτικά με το φαινόμενο της apoptosis – απόπτωσης.

Εν συνεχεία τα νεκρά λιποκύτταρα αποβάλλονται μέσω φυσικής μεταβολικής διαδικασίας. Έτσι επιτυγχάνουμε τη φυσική απομάκρυνση μέρους των λιπoαποθηκών από τα «επίμαχα» σημεία χωρίς να βλάπτονται οι γύρω ιστοί (δέρμα, αγγεία, νεύρα, μύες, κτλ).
Η εφαρμογή
Πριν την εφαρμογή ο ιατρός σχεδιάζει με ειδικό δερματογράφο την περιοχή που χρήζει θεραπείας.
Στην περιοχή εφαρμόζονται 1 ή 2 κεφαλές Cryolipolysis -ανάλογα την έκταση της περιοχής – οι οποίες ψύχουν το υποδόριο λίπος. Η εφαρμογή διαρκεί 60 λεπτά για κάθε περιοχή.

H μέθοδος είναι απόλυτα ασφαλής και ανώδυνη. Δημιουργείται μόνο μια ήπια τοπική αίσθηση κρύου που διαρκεί μόλις μερικά λεπτά. Δεν απαιτείται χρόνος ανάρρωσης και ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επιστρέψει άμεσα στις καθημερινές του ασχολίες. Για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους σε μία περιοχή απαιτούνται από μία έως τρεις συνεδρίες οι οποίες επαναλαμβάνονται κάθε 45 ημέρες.
Το αποτέλεσμα
Το αποτέλεσμα επέρχεται προοδευτικά και είναι μόνιμο. Αρχίζει να γίνεται ορατό μετά τις πρώτες 15 ημέρες από την πρώτη συνεδρία και ολοκληρώνεται στις 45 ημέρες. Η μέθοδος είναι ιδανική για γυναίκες και για άνδρες και μπορεί να εφαρμοστεί στην περιοχή της κοιλιάς , των γλουτών , των μηρών και των προσαγωγών καθώς και στα μπράτσα και τα γόνατα.

PDF File

 

Comments are closed.

Menu
MENU