801801 1100 -

ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗ – ULTRA LASER SYSTEM®

To Ultra Laser System® είναι μια 100% ασφαλή και αναίμακτη μέθοδος που στοχεύει ακριβώς στο πλεονάζον λίπος που αποθηκεύεται στις λιποαποθήκες. Με την συστηματική θεραπεία αυτής της σύγχρονης τεχνολογίας επιτυγχάνουμε μέσω ειδικού μήκους κύματος laser στα 650nm, να απελευθερώσουμε τα τριγλυκερίδια σε ελεύθερα λιπαρά οξέα και γλυκερόλη έτσι ώστε να τα χρησιμοποιήσει σαν απόθεμα ενέργειας.

Το Ultra Laser System® στοχεύει μέσω ειδικού μήκους κύματος laser ακριβώς στην καταπολέμηση του αποθηκευμένος λίπους στην πηγή του … εκεί που φυλάσσεται … δηλαδή στις αποθήκες .

doctor prinou ultra laser before after


Σαν αποτέλεσμα έχουμε:

Λιπόλυση & τοπικό πάχος.
Αντιμετώπιση κυτταρίτιδας.
Ανάπλαση επιδερμίδας.
Η θεραπεία είναι ιδανική για ανάπλαση του δέρματος μετά από απώλεια βάρους ή μετά από εγκυμοσύνη καθώς αυξάνει την ελαστικότητα και προκαλεί ανανέωση των κυττάρων.
Η εφαρμογή είναι απλή, 100% ασφαλής και ανώδυνη .

Συνίσταται 1 συνεδρία την εβδομάδα σε συνδυασμό με λεμφική αποσυμφόρηση και εφαρμόζεται ταυτόχρονα στους γλουτούς στους μηρούς και στα γόνατα ή στην κοιλιά, στην μέση και στα μπράτσα.

Στα Dr Prinou δίνουμε μεγάλη σημασία στην ασφάλεια στο αποτέλεσμα αλλά και στην διάρκεια και αυτό το γνωρίζει ο κόσμος γι αυτό και εμπιστεύεται τις μεθόδους μας.

Φόρμα Συμμετοχής ➜   http://www.drprinou.gr/wpsite/20/

YouTube-iconΔείτε το video της μεταμόφωσης

Call us free on : 801 801 1100

Comments are closed.

Menu
MENU